Hírek, események
Ingyenes C# és Java tanfolyami csomag a netAcademiatól!

A netAcademia Oktatóközpont a tavalyi nagy sikerű HTML/CSS tanfolyam után, ezúttal a magas szintű programozási nyelvek tanításához nagyon jól használható tanfolyami csomagot ajánlott fel az Infotanár Mentor Program számára. A csomagban összesen hat online kurzus kapott helyett, ebből öt a C#, egy pedig a Java nyelven történő programozás alapjait tanítja meg a résztvevőknek. A tanfolyami videóanyagok tetszőleges egyéni ütemezésben nézhetők meg.

További információk és előzetes jelentkezés a netAcademia Oktatóközpont tanárok számára ingyenes C#/Java online tanfolyami csomagjára.

2017.10.24.

Ismét lehet jelentkezni a HTML5/CSS3 tanfolyamra!

Nagy örömünkre a korábbi jelentkezési határidőig több mint 300-an jelentkeztek a továbbképzésre. Az online képzés november 7-én elkezdődött, de azóta is nagyszámú megkeresést kapunk azoktól a kollégáktól, akik korábban valamiért nem tudtak regisztrálni. A töretlen érdeklődésre tekintettel az Infotanár Mentor Program és a NetAcademia csapata úgy döntött, hogy újra kinyitja a regisztrációt, és a továbbiakban folyamatosan biztosítja a jelentkezési lehetőséget a tanfolyamra. A regisztrált résztvevők a korábbi foglalkozásokat később is vissza tudják nézni, így nem jelent problémát, ha valaki csak később kapcsolódik be a képzésbe. Egyéb tekintetben a jelentkezés feltételei és a regisztráció folyamata nem változik.

További információk és előzetes jelentkezés a netAcademia Oktatóközpont tanárok számára ingyenes HTML5/CSS3 online tanfolyamára.

2016.11.09.

Ingyenes online továbbképzés a szakgimnáziumok informatika tanárai számára (programozás tantárgy, HTML5/CSS3 témakör)

Az informatika ágazat új szakmai kerettantervei számos szakgimnáziumban tanító kollégának okoztak fejtörést az elmúlt hetekben. A programozás tantárgy különösen sok újdonságot hozott, felkészülésre pedig még nemigen volt idő és lehetőség. Megérkezett azonban a segítség, hiszen egy kifejezetten a programozás tárgy tantervére épülő online tanártovábbképzésen vehetnek részt az érdeklődők az Infotanár Mentor Program oktatási partnere, a NetAcademia Oktatóközpont jóvoltából! A tanfolyam elsődleges célja tehát, hogy az informatikai szakgimnáziumokban programozás tantárgyat oktató tanárokat felkészítse a 9. évfolyam második félévében sorra kerülő HTML5/CSS3 témakör tanítására. A fenti célcsoporton kívül minden szakképzésben vagy köznevelésben dolgozó tanár számára lehetőséget biztosítunk a részvételre. Amennyiben tanárként dolgozol, akkor a tanfolyam számodra ingyenes. Az előzetes jelentkezésed elküldése után adataidat ellenőrizni fogjuk, és amennyiben a fenti körbe tartozóként jogosult vagy az ingyenes részvételre, elküldjük számodra a kódot, amivel térítésmentesen tudsz a tanfolyamra regisztrálni a NetAcademia oldalán.

További információk és előzetes jelentkezés a netAcademia Oktatóközpont tanárok számára ingyenes HTML5/CSS3 online tanfolyamára.

2016.10.27.

"Így neveld az infósodat!" meetup

Október 20-án kerül sor az Infotanár Mentor Program keretében az első személyes találkozóra, ahová nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt. Az "Így neveld az infósodat!" címre keresztelt meetup sorozat (meetup = azonos érdeklődési körű emberek találkozója néhány 10-15 perces előadásokkal fűszerezve) első állomásának helyszíne a BGSZC Katona József Szakgimnáziuma (138 Budapest, Váci út 107.) lesz.

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehet: https://www.meetup.com/Igy-neveld-az-infosodat/events/234171922/

2016.10.07..